Otse põhisisu juurde

Sohni esimene isadepäev

Tänane päev algas minu jaoks kohe väga hästi. Kõige pealt tõi Sohni mulle hommikusöögi voodisse. Praemuna ja röstsaiade meeldiv lõhn äratas mind raskest unest. Ega ma ei kiirustanud ja nautisin rooga voodis. Õigemini proovisin seda kuidagi pikali olles sisse kugistada Fredi samal ajal tissi otsas. 

Lõpuks lasi Fredi ennast täis ja otsustasin, et võtan jalad kiiresti alla, veel enne kui väikemees oma fustratsiooni kõvahäälselt väljendama hakkab. Magamistoast väljudes avastasin, et Sohni oli võtnud käsile kodu koristamise ja põrandate pesu. Meil on selles suhtes hetkel hea, et kõigest elutuba ja magamistuba on parketi all ja põrandapesu käib üsna kiiresti 😀. Ta oli ka meie esiku põranda puhtaks kraaminud ja no seal oli seda prahti nädalaga omajagu õuest tuppa taritud. Nädala sees ma seda Fredi kõrvalt mitte kuidagi ei jõudnud tolmuimejaga üle käia. Sohni oli jõudnud veel remondiga algust teha ja need elutoa nurgas tolmu kogunud mähmed, mis Fredile ei sobinud, suutis ta ka ära jagada. Ühele pakile tuldi täna juba järgi.

Et ma täitsa jubeda ja tänamatu naisena ei tunduks, siis meil oli Sohnile ilus isadepäeva kink ka ikka ostetud. Andsin selle Sohnile kenasti üle- tema täitsa elu esimese isadepäeva kingi.


Mõtlesin pikalt, mida küll talle selle päeva puhul kinkida. Lõpuks valisin ühe toreda t-särgi, millele Fredigi oma panusa andis. Fredi oksendas üsna pea selle särgi täis ja meie võtsime seda kui isa medalit Sohnile. Igas asjas tuleb ju leida midagi positiivset 😉. 

Eks isadepäev olegi selline päev, kus veedad kvaliteetset aega perega koos. Muide Sohni ei läinud täna Soomegi, sest homme on Fredi lusikapidu mistõttu saime seda päeva ja õhtut täiel rinnal nautida. Käisime Frediga jalutamas ja et päev tunduks Sohni jaoks veidigi erilisem, siis tegin õhtuks sushit. Talle see väga meeldib ja enne Fredi sündi tegin seda peaaegu igal nädalal, kuid nüüd pole lihtsalt lapse kõrvalt mahti olnud. Nüüd võtsin selle aja.


PS! Sohni teatas, et emadepäeval ootab tema hommikusööki voodisse 😂.



Hei, armas blogi külastaja! Kui sulle meeldis lugeda seda postitust ning tekkis huvi meie tegemistel ja mõtetel silma peal hoida, siis saad meid jälgida selle blogi kaudu (paremal rippmenüüs leiad JÄLGI nupu), Facebookis ja Instagramis @kunasohnikojutuleb 😉.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Lapsed, surnuaed ja vaimud

Kindlasti mäletate ütlust, et kui majas vilistad siis maja läheb põlema. Selline vanarahva peen hirmutamistaktika, sest kes see viitsib vilinat kuulata. Ma ei saa aru miks otse ei öeldud, et lõpeta ära kuna see käib närvidele vaid mõeldi välja selline ütlus. Või näiteks see uskumus, et kui leib maha kukub siis sinu peret ootab ees näljaaeg. Ei teagi, kuidas seda nüüdsel ajal võtta, kas näljaajaks võib pidada perioode, kus raha pole poest lõhet ja kalamarja osta või singi asemel pead ostukorvi keeduvorsti suskama. Kui nii, siis me ei pidanud selleks leivaviilu maha kukutama vaid piisas sellestki kui viisime auto hooldusesse. Ja kui peegli veel ära lõhud, siis seitse aastat õnnetut armastust nagu niuhti olemas. Milleks see viimane ütlus küll hea oli? Mina ei suutnud sellele mitte mingisugust loogilist seletust leida, kuid kui väiksena sai oma esimene peegel ära lõhutud, siis panin paar pisarat just nimelt selle õnnetu armastuse osa pärast. See seitse aastat tundus talumatult pikk aeg 😂

Mis meil kodus toimub? AINULT ARENG

Sohni pani Soome poole ajama. Muide ta sai eelmisel nädalal Tallinn-Tartu maanteel oma esimese trahvi kiiruse ületamise eest, mis oli 33 eurot 😆. Nüüd on meil viik. Igatahes seekord remondi ja sisustuse juttu. Tahtsin sellest juba eelmisel nädalal kirjutada, aga siis olid päevakorras teised teemad ja teised tujud. Oleme nüüd kolinud oma vähese varanatukese vastvalminud magamistuppa. Kohe tunda, et Sohnil oli puhkus, sest siis saab midagi alati valmis. Magamistuba on hetkel ainus tuba, kus iga viimne kui liist ja pistik on paigas. Te ei kujuta ette kui hea tunne see on. Toa valmimine võttis poolteist kuud aega. Esiteks ei teinud Sohni siin täispikki tööpäevi ja lõviosa töödest sai tehtud ikkagi tema puhkuse ajal. Nüüd julgen väita, et ühest küljest on meie remont aeglane kuna Sohni teeb seda eelkõige nädalalõppudel ja ega ei saa eeldada, et ta jaksaks siin kodus peale väsitavat töönädalat veel täispikki päevi remondi näol lisaks teha. Teiseks on meie remont olnud aeglane rahadega m

Maja mõtted

Inimene ikka tahab seda, mida tal pole. Ja ütle mulle üks inimene, kes pole kasvõi kuskil sügaval sügaval enda sees unistanud oma majast. Meie korter on jõudnud lõpuks nii kaugele, et põrandad, laed on olemas ning enamus liistutki pandud. Tööd on vaja teha veel mööbli ja kodu hubasemaks muutmise kallal. Sohnil on suur hirm, et töö saab ükskord otsa, sest maja jutt tuleb päevakorda iga nädal. Tänagi saatis ta mulle ühe KV müügikuulutuse. Me niigi kolisime väiksesse alevikku korterisse, sest ega me kuhugi suurlinna kodu jaoks poleks pangast laenu saanud. Raha oli tagataskust korteri ostuks võtta ja last ka veel ei olnud. Asi siis oma kott kaenlasse võtta ning kasvõi džunglisse elama põrutada on?  Meile oli seda kolimist vaja ja ütlen ausalt, et eks ma ise läksin lihtsalt vooluga kaasa. Tegelikult meil mõlemal oli see mõte, et vaatame, mis saab. Kõik käis kuidagi nii spontaanselt ning ma ei kahetse selle juures mitte kui midagi. Korterit ostes olime 100% kindel, et see on kõigest üks vahe