Otse põhisisu juurde

Eilne voodi ost, mis oli täielik fail


Me oleme jätkuvalt mööbliotsingu lainel. Eelmine nädal kisendas meie kodu lisa istekohtade järele. Lisaks kõigele oli üks meie matkatoolidest suure kasutuse tõttu otsad andnud. Sohni pidi kiirelt midagi välja mõtlema. Nii kadus magamistoast meie armsa madratsi alt kaks narivoodi madratsit, millest valmistati elutuppa ajutine diivan. Finaal oli peale külaliste lahkumist aga selline, et lebotasime ise seal enamuse pühapäevast ja ei raatsinud seda kohe üldse ära lammutada. Me vajasime voodiraami kiiremas korras.

Mina ei saa aru, mis võimed Sohniga kaasa antud on, sest ta mõtles ühel hetkel soov.ee korraks lahti võtta ja juba järgmisel sekundil ta leidis mega laheda voodi. Olin ise sobiva voodi luurel olnud ligemale nädala, eriliste tulemusteta. Olime alati mõelnud soetada pigem pehme päiseosaga voodit, sest mina loen palju voodis ning Sohnile meeldib samuti voodis hommikuti kohvi nautida ja arvutis samal ajal oma asju ajada. Kaua me seda seina patjade ja palja seljaga nühime? Soovitud voodi leitud ja minu ülesandeks oli esmaspäeval müüjale helistada ning neljapäevaks aeg kokku leppida. Kuna voodi oli müügis koos madratsiga, mis meil juba olemas on, siis saime müüjaga kokkuleppele, et voodi ilma madratsita maksab 200 euro asemel 100 eurot. Diil tehtud ja neile väga sobis, et sellele neljapäeval (ehk siis eile) õhtul kohe kui Sohni laeva pealt maha saab Pelgulinna järele lähme. Olime super entusiastlikud ja Sohni veel plaanis samal õhtul selle voodi kokku panna. AITAB PÕRANDAL UKERDAMISEST, milles ma muuseas üliosav juba olen 😝.

Läksime kohale oma 160*200 mõõdus kaheinimese voodile, oma kaunile kuninglikule magalale. Sisenesime korterisse, kuhu ühte nurka olid laotud teibiga omavahel kokku kinnitatud valged voodi jupid. Naine, kellega ma rääkisin ja asju kokku leppisin oli kodust ära ning ta oli ohjad antud üle oma mehele. Vaatasime seda jupikeste kuhja seal nurgas kui Sohni küsis, et kus need voodi pehmed osad siis on. Mees oli segaduses. Ütles, et tal kõik siia kokku pandud ja kruvid samuti kõik olemas. Sohni vaatas jätkuvalt seda hunnikut ja proovis telefonist otsida kuulutust, et näha pilti voodist, mille järgi juskui tulime ja puzzlet kuidagi kokku panna. Järsku ütleb mees, et näe siin on veel see redeli osa, mis on korralik. 

Oot, oot, mis krt redel? Meil pole ju redelit vaja? Kas me oleme ikka õiges kohas? Mis toimub?

Sohni küsis selle peale, et kas räägime ikka ühest ja samast asjast, et me tulime ikka kahe inimese voodile järele. Nojah. Tuli välja, et nad müüvad kahte voodit, lapsevoodit, mida eksituse ja mööda rääkimiste tõttu meile valmis pandi ning suurt voodit, mis polnud veel lahti lammutatud. Sellel mehel oli nii piinlik, helistas oma naisele ja meie muidugi Sohniga saime kõhu täie naerda. Sohni veel muigas ja ütles, et naised noh. 

Tulime ilma voodita sama targalt koju tagasi, aga pere toob täna meile selle suure voodiraami ise ära. Naine, kellega ma veel õhtul, tagasiteel koju, rääkisin muudkui korrutas, et tal on ikka nii piinlik aga lõpuks ikkagi naersime mõlemad, et kuidas me kumbki esimese kõne ajal detaile ei täpsustanud. Ikka juhtub ☺.



Hei, armas blogi külastaja! Kui sulle meeldis lugeda seda postitust ning tekkis huvi meie tegemistel ja mõtetel silma peal hoida, siis saad meid jälgida selle blogi kaudu (paremal rippmenüüs leiad JÄLGI nupu), Facebookis ja Instagramis @kunasohnikojutuleb 😉.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Lapsed, surnuaed ja vaimud

Kindlasti mäletate ütlust, et kui majas vilistad siis maja läheb põlema. Selline vanarahva peen hirmutamistaktika, sest kes see viitsib vilinat kuulata. Ma ei saa aru miks otse ei öeldud, et lõpeta ära kuna see käib närvidele vaid mõeldi välja selline ütlus. Või näiteks see uskumus, et kui leib maha kukub siis sinu peret ootab ees näljaaeg. Ei teagi, kuidas seda nüüdsel ajal võtta, kas näljaajaks võib pidada perioode, kus raha pole poest lõhet ja kalamarja osta või singi asemel pead ostukorvi keeduvorsti suskama. Kui nii, siis me ei pidanud selleks leivaviilu maha kukutama vaid piisas sellestki kui viisime auto hooldusesse. Ja kui peegli veel ära lõhud, siis seitse aastat õnnetut armastust nagu niuhti olemas. Milleks see viimane ütlus küll hea oli? Mina ei suutnud sellele mitte mingisugust loogilist seletust leida, kuid kui väiksena sai oma esimene peegel ära lõhutud, siis panin paar pisarat just nimelt selle õnnetu armastuse osa pärast. See seitse aastat tundus talumatult pikk aeg 😂

Mis meil kodus toimub? AINULT ARENG

Sohni pani Soome poole ajama. Muide ta sai eelmisel nädalal Tallinn-Tartu maanteel oma esimese trahvi kiiruse ületamise eest, mis oli 33 eurot 😆. Nüüd on meil viik. Igatahes seekord remondi ja sisustuse juttu. Tahtsin sellest juba eelmisel nädalal kirjutada, aga siis olid päevakorras teised teemad ja teised tujud. Oleme nüüd kolinud oma vähese varanatukese vastvalminud magamistuppa. Kohe tunda, et Sohnil oli puhkus, sest siis saab midagi alati valmis. Magamistuba on hetkel ainus tuba, kus iga viimne kui liist ja pistik on paigas. Te ei kujuta ette kui hea tunne see on. Toa valmimine võttis poolteist kuud aega. Esiteks ei teinud Sohni siin täispikki tööpäevi ja lõviosa töödest sai tehtud ikkagi tema puhkuse ajal. Nüüd julgen väita, et ühest küljest on meie remont aeglane kuna Sohni teeb seda eelkõige nädalalõppudel ja ega ei saa eeldada, et ta jaksaks siin kodus peale väsitavat töönädalat veel täispikki päevi remondi näol lisaks teha. Teiseks on meie remont olnud aeglane rahadega m

Jumal avita!!!!

Lehekuhja valitsejad 😅. Ühesõnaga uus nädal ja uus nädal ka lasteaias. Ma olen põgusalt maininud Fredi lasteaia teekonnast, eks. Ja selle teemaga me nüüd ka jätkame, sest ma jõudsin just koju ja mu süda tahab suurest ärevusest ja kurbusest rindkerest välja hüpata. Vähemal ma suutsin seekord lasteaiast väljuda pisarateta. Kui nii võtta, siis on seegi edusamm, sest muidu ma umbes viis minutit seisin esikus kõrv vastu ust ja mõtlesin, et lahkun sealt alles siis, kui Fredi on nutmise lõpetanud.  Vahepeal oli Fredi kaks ja pool nädalat haige ning lasteaiast eemal, mis tähendab, et hakkame jälle selle harjutamisega nullist pihta. Enne seda käisin ma temaga rühmas lõviosa kordadest kaasas. Ma pakun, et kuu aja jooksul ta jäi neljal korral ilma minuta rühma. Esimene asi, mis talle kohe üldse ei sobinud- teised ruumid. Niiet kui mindi ujuma või laulutundi, siis põnn läks totaalsesse paanikasse. Me otsustasime, et heakene küll, ei solguta teda mööda maja ringi, jäägu ta rühmaruumidesse seni kun