Otse põhisisu juurde

Vannitoale viimane lihv ehk paneks põlema selle looduskivi

Kui täna hommikul ärkasin, siis Sohni juba vuugitas viimast plaadirida vannitoas. See oli suht minu ülesanne, millega tahtsin juba eile ühele poole saada, aga meil oli reede laiskuse päev. Tegelikult olime magamata. Miks? Öösel kell üks lagunes meie voodi ära. Just nimelt, see paganama kuninglik voodi, mille me järelturult hiljaaegu ostsime. Nüüd me vähemalt teame arvatavat põhjust miks seda müüdi. Konkreetselt lipid lendasid alt, sest keskmine rauast osa oli paigast nihkunud ja andis kuidagi järgi. Me ehmusime ikka päris korralikult ja see mats lõi adrenaliini ülesse niiet võtsime oma madratsi nässi kaenlasse ja kolisime elutoa põrandale magama. Mis te arvate, et uni tuli kohe? Absoluutselt mitte, mõlemal läks tükk aega aega, et taaskord kuidagi magama jääda. Naljakas, aga oleme nii kaua põrandal maganud, et peaksime juba harjunud olema sellega, kuid ei, kaugel sellest. Üks öö madratsil tegi Sohnil selja haigeks ja minulgi andis sealt püsti ukerdada. Elasime siiski selle kuidagi üle. Sohni tuunis voodikarkassi eile ikka korralikult ümber ja enam see kokku kukkuda ei tohiks. 

Täna see-eest oleme muster näidised, sest ausalt nii palju sai tehtud. Lisaks võtsin käsile vannitoa põranda pesu. Aeg-ajalt peab looduskivi spetsiaalse pesuvahendiga pesema ja vahatama. Viimane kuulub Sohni  tegevuste hulka kuna see vaha haiseb nii intensiivselt ja paneb mu pea hirmsal moel valutama.

Ausalt inimesed, kellel vähegi mõistust on, siis ärge seda looduskivi valige. No ma nii kahetsen, sest minusuguse perfektsionistile ei sobi see kohe üldse. Muidugi inimesed ja iseloomud on erinevad.


Seda käpuli maas nühkides ma alati tatitan. Seekord oli asi ikka väga hull kuna kõik kohad olid plaatide lõikusest tulenevat tolmu täis, siin ja seal keset heledat põrandat ilutsesid plaatimissegu pritsmed. Konkreetselt vandusin ja närvitsesi kohe nii nii palju. Sohni teatas kogu selle tralli peale muheledes, et kakub selle põranda üles. Ehk siis, arvas ta, et pervotsen liialt palju igasugu tühja-tähja peale ja antud juhul iga põrand tundub must, kui seda ninapidi juures olles vaadata. Tegelikult on tal täiesti õigus. See põranda üles võtmise asi oli ikka hale ähvardus. Ise sai just viimaste plaatimistöödega ühele poole ja ega ta ikka nii väga seda põrandat ei vihka küll. Maksime selle looduskivi porno eest 35 eurot ruutmeeter ja ammugi ei tihka seda lammutada ning kivi teadupärast ei põle ka (olen korduvalt ähvardanud Sohnit, et panen selle põranda varsti põlema- veelgi haledam ähvardus, ma tean) niiet jääb ta meile edasi sellisena nagu ta on. 

Kes viimasena naerab, naerab paremini, sest kui Sohni lõpuks hakkas silikoniga vannitoa nurkasid üle tegema, tatitas omajagu temagi. Mitte küll nii mastaapselt ja kõvahäälselt kui mina, aga siiski. Lõpuks ta hõikas mulle, et andis endast parima. See lause mehe suust ei tõota head. See teeb meeletult ettevaatlikuks. Läksin aeglaste sammudega vannituppa mõeldes samal ajal, millega ta küll hakkama sai. Perfektsionist minus hakkas taas tööle. Ma ei tea, miks ma nii palju auru kulutan pisidetailide peale? Ulme lihtsalt. Sohni pidi ikka siit ja sealt natukene parandama ja üle tegema ning ausalt tol momendil mul jäi mulje, et ta sisimas needis mind maapõhja. Lõpuks ta teatas, et täna ta läheb ja ostab õlut. Ilmne vihje, et suutsin ta närvi mustaks ajada kuigi ta jäi ülimat rahulikuks, aga seesmiselt mees raudselt kees 😂. Pole ka ime, sest täna olen ikka eriti halvas tujus. Vaagnaluu valu on lausa fustreeriv ning vahel lööb sellise terava valu alakõhtu, mis viib igasuguse liikumisvõime. Mul on tähtajani täpselt neli nädalat ja tundub, et mu organism valmistub eesseisvaks ette. Pole just teab mis tore kaaslane olnud. 

Vannitoa juurde tagasi tulles tahtsin ära mainida ka selle nurga, mis oli talvel meie üheks suuremaks vaidluse kohaks, kui nii võib öelda. Lootsin seda ka plaadi alla saada, kuid Sohni tahtis seda puiduga vooderdada kuna tal on seda seljuhul lihtsam teha. Võtsin küll kasutusele krokodilli pisarad, mis olid raseduse alguskuudel kerged tulema ja nagu näha, siis mina kaotasin ning Sohni paneb selle puidu alla. Ühtlasi lubas Sohni sinna mingisugused riiulid leiutada. Igal juhul ootan huviga (kaotuse mõru maitse suus) mida ta sinna lõpuks meisterdab.



Sellised lood meie kodu remondist.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Lapsed, surnuaed ja vaimud

Kindlasti mäletate ütlust, et kui majas vilistad siis maja läheb põlema. Selline vanarahva peen hirmutamistaktika, sest kes see viitsib vilinat kuulata. Ma ei saa aru miks otse ei öeldud, et lõpeta ära kuna see käib närvidele vaid mõeldi välja selline ütlus. Või näiteks see uskumus, et kui leib maha kukub siis sinu peret ootab ees näljaaeg. Ei teagi, kuidas seda nüüdsel ajal võtta, kas näljaajaks võib pidada perioode, kus raha pole poest lõhet ja kalamarja osta või singi asemel pead ostukorvi keeduvorsti suskama. Kui nii, siis me ei pidanud selleks leivaviilu maha kukutama vaid piisas sellestki kui viisime auto hooldusesse. Ja kui peegli veel ära lõhud, siis seitse aastat õnnetut armastust nagu niuhti olemas. Milleks see viimane ütlus küll hea oli? Mina ei suutnud sellele mitte mingisugust loogilist seletust leida, kuid kui väiksena sai oma esimene peegel ära lõhutud, siis panin paar pisarat just nimelt selle õnnetu armastuse osa pärast. See seitse aastat tundus talumatult pikk aeg 😂

Mis meil kodus toimub? AINULT ARENG

Sohni pani Soome poole ajama. Muide ta sai eelmisel nädalal Tallinn-Tartu maanteel oma esimese trahvi kiiruse ületamise eest, mis oli 33 eurot 😆. Nüüd on meil viik. Igatahes seekord remondi ja sisustuse juttu. Tahtsin sellest juba eelmisel nädalal kirjutada, aga siis olid päevakorras teised teemad ja teised tujud. Oleme nüüd kolinud oma vähese varanatukese vastvalminud magamistuppa. Kohe tunda, et Sohnil oli puhkus, sest siis saab midagi alati valmis. Magamistuba on hetkel ainus tuba, kus iga viimne kui liist ja pistik on paigas. Te ei kujuta ette kui hea tunne see on. Toa valmimine võttis poolteist kuud aega. Esiteks ei teinud Sohni siin täispikki tööpäevi ja lõviosa töödest sai tehtud ikkagi tema puhkuse ajal. Nüüd julgen väita, et ühest küljest on meie remont aeglane kuna Sohni teeb seda eelkõige nädalalõppudel ja ega ei saa eeldada, et ta jaksaks siin kodus peale väsitavat töönädalat veel täispikki päevi remondi näol lisaks teha. Teiseks on meie remont olnud aeglane rahadega m

Jumal avita!!!!

Lehekuhja valitsejad 😅. Ühesõnaga uus nädal ja uus nädal ka lasteaias. Ma olen põgusalt maininud Fredi lasteaia teekonnast, eks. Ja selle teemaga me nüüd ka jätkame, sest ma jõudsin just koju ja mu süda tahab suurest ärevusest ja kurbusest rindkerest välja hüpata. Vähemal ma suutsin seekord lasteaiast väljuda pisarateta. Kui nii võtta, siis on seegi edusamm, sest muidu ma umbes viis minutit seisin esikus kõrv vastu ust ja mõtlesin, et lahkun sealt alles siis, kui Fredi on nutmise lõpetanud.  Vahepeal oli Fredi kaks ja pool nädalat haige ning lasteaiast eemal, mis tähendab, et hakkame jälle selle harjutamisega nullist pihta. Enne seda käisin ma temaga rühmas lõviosa kordadest kaasas. Ma pakun, et kuu aja jooksul ta jäi neljal korral ilma minuta rühma. Esimene asi, mis talle kohe üldse ei sobinud- teised ruumid. Niiet kui mindi ujuma või laulutundi, siis põnn läks totaalsesse paanikasse. Me otsustasime, et heakene küll, ei solguta teda mööda maja ringi, jäägu ta rühmaruumidesse seni kun